Ontmoeting

Het jongerenwerk is er voor de jeugd uit de gemeente Haaksbergen!

Skillz biedt jongerenwerk aan in één jongerencentrum dat te vinden is in Haaksbergen. Jongeren tussen de 12 en 23 jaar kunnen bij het jongerencentrum terecht.

Het jongerencentrum is speciaal voor jongeren ingericht zodat ze zich thuis voelen. ’s Avonds kan de jeugd binnenkomen en even stoom afblazen na een zware dag school, huiswerk en/of andere taken. Onder het genot van een kop koffie even lekker bijkomen en kletsen.

Tijdens vaste openingstijden is er altijd een jongerenwerker in de buurt. De jongerenwerker kent de jeugd en de wereld waar ze in leven. Hij begeleidt de jongeren bij het organiseren van activiteiten. Ook speelt hij in op vragen die de jongeren hebben. Dit kunnen vragen zijn over dagelijkse dingen zoals school, huiswerk, geld, werk, maar ook over seks, alcohol, drugs en huiselijke problemen. Als er veel vraag is naar bepaalde onderwerpen kan het jongerenwerk cursussen, trainingen en voorlichtingen verzorgen die door deskundigen worden aangeboden. Hierin wordt samengewerkt met Gemeente Haaksbergen, Politie Haaksbergen, Tactus, LIVIO, het onderwijs, WMO en lokale verenigingen en instellingen.

Jongerencentrum Skillz Haaksbergen
Adriaen Brouwerstraat 10
7482 ZK Haaksbergen

Openingstijden:

Maandag:
19.00 – 21.30 uur

Alle openingstijden zijn voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar.

Go to Top