Aanmelden voor onderstaande activiteiten kan hier!

Woensdag 19 juli Ter land, ter beek en in de kano!  @ Buurserbeek   12.00-17.00 uur
Op woensdag 19 juli gaan we op de Buurserbeek kanoën. We starten om 12.00 met een picknick en daarna zullen we van start gaan met ‘Ter land, ter beek en in de kano!’. Graag aanmelden voor deze activiteit voor woensdag 12 juli.

Vrijdag 21 juli Groots Watergevecht  15.00-17.00 uur
Op vrijdag 21 juli houden we bij Skillz een groot watergevecht (indien de temperatuur het toelaat natuurlijk)! Wij zorgen voor voldoende water, iets te drinken en iets lekkers! Zorgen jullie voor een gezellige sfeer, wat actie en een waterpistool? Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

 

Woensdag 26 juli Levend Kegelen  15.00-17.00 uur
Op woensdag 26 juli gaan we Levend Kegelen bij het jongerencentrum. Hoe?! Nou, op een groot stuk zeil dat goed ingezeept is met water en groene zeep. Aan het eind van de baan staan pionnen opgesteld die je met je eigen lichaam al glijdend om kegelt. Aanmelden is niet nodig!

Woensdag 2 augustus Volleybal, voetvolley of badmintontoernooi  15.00-17.00 uur
Wat we precies gaan doen.. de keuze is aan jullie! Laat weten welk van de sporten je het liefst doet en daar gaan we een toernooitje van houden! Meld je voor woensdag 26 juli aan!

Woensdag 9 augustus Pannakooi-toernooi  15.00-17.00 uur
Op woensdag 9 augustus wordt de pannakooi opgezet bij Skillz en gaan we panna-en. In teams van twee personen wordt er gestreden om de felbegeerde titel: Panna Toppers Skillz 2017! Je mag je per team, of in je eentje aanmelden tot en met woensdag 2 augustus.

Woensdag 16 augustus Stoepkrijt Skillz  13.00-17.00 uur
Op woensdag 16 augustus gaan we stoepkrijten op het grote plein bij het jongerencentrum. Stoepkrijten saai en kinderachtig? Nee joh! Zoek maar eens op internet ‘Street Art stoepkrijt’ of zoek op ‘David Zinn’ en zie wat voor mooie creaties je kunt maken! Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig.

Print Friendly, PDF & Email