Wat doen we?

Het jongerenwerk is er voor de jeugd uit de gemeente Haaksbergen!

Skillz biedt jongerenwerk aan in één jongerencentrum dat te vinden is in Haaksbergen. Jongeren tussen de 10 en 23 jaar kunnen bij het jongerencentrum terecht.

Het jongerencentrum is speciaal voor jongeren ingericht zodat ze zich thuis voelen. ’s Middags na school en ’s avonds kan de jeugd binnenkomen en even stoom afblazen na een zware dag in de banken. Onder het genot van een kop koffie even lekker bijkomen en kletsen.

Tijdens vaste openingstijden is er altijd een jongerenwerker aanwezig. De jongerenwerker kent de jeugd en de wereld waar ze in leven. Hij begeleidt de jongeren bij het organiseren van activiteiten. Ook speelt hij in op vragen die de jongeren hebben. Dit kunnen vragen zijn over dagelijkse dingen als: school, geld, werk, maar ook over seks, alcohol, drugs en huiselijke problemen. Als er veel vraag is naar bepaalde onderwerpen zet het jongerenwerk cursussen, trainingen en voorlichtingen op die door deskundigen worden aangeboden. Hierin wordt samengewerkt met Gemeente Haaksbergen, Politie Haaksbergen, Tactus, LIVIO, het onderwijs, WMO en lokale verenigingen en instellingen.

Print Friendly, PDF & Email

Go to Top